Valitseva maailmameistri Hispaania koondisest jäävad tänavu vigastuse tõttu eemale Barcelona väravavaht Victor Valdes ja Müncheni Bayerni keskväljamees Thiago Alcantara. Hollandi koondisest on puudu nende kogenuim mängumees, poolkaitsja Rafael van der Vaart, Paris Saint-Germaini paremkaitsja Gregory van der Wiel ja AS Romas mängiv Kevin Strootman.

Väga kahtlane on ka maailma üheks paremaks ründajaks peetava kolumbialase Radamel Falcao (Monaco) osalemine, kes vigastas end jaanuari lõpus Prantsuse karikamängus.

Tugevast Saksamaa koondisest jäävad eemale keskkaitsja Holger Badstuber (Bayern) ja poolkaitsja Ilkay Gundogan (Dortmundi Borussia), inglastel on puudu Arsenali täht Theo Walcott ning Tottenhami noored mängumehed, Kyle Walker ja Andros Townsend.

Horvaatia sõidab MMile ilma Niko Kranjcarita (QPR), Portugalil on puudu kaitsemängija Silvio (Atletico/laenul Benficas) ja 19-aastane Galatasaray täht Bruma, Prantsusmaal väravavaht Steve Mandanda (Marseille) ja Jaapani koondisel nende kapten Makoto Hasebe (FC Nürnberg).