Nädal tagasi eurohooaja avamängus Rootsi meistri Södertälje Kingsi vastu 9 punkti ja 8 lauapalli kirja saanud Hallik Itaalias sedavõrd heas viskehoos ei olnud ja lõpuks kogunes Eesti korvpallikoondislase arvele 6 silma (kahesed 1/1, kaugvisked 1/4, vabavisked 1/3).

24 ja poole mänguminutiga võttis Hallik maha ka 1 lauapalli, tegi 2 vaheltlõiget ja andis 2 resultatiivset söötu. Negatiivse poole peale võib kanda neli pallikaotust.

Teist euromängu järjest kerkis Szombathely resultatiivseimaks 23 punkti visanud Cameron Rundles, Dino Butorac toetas teda 21 silmaga. Kristjan Kanguri endise koduklubi Varese särgis viskas parimana 19 punkti NBA kogemusega Brandon Davies.

Halliku leivaisal Szombathelyl on pärast tänast C-alagrupis kirjas üks võit ja üks kaotus (eelmisel nädalal võideti 62:54 Södertäljet - toim.). Sama saldo on ka Varesel, kes oli avamängus 79:83 alla jäänud Belgia meistrile Oostende Telenetile. Ka täna oli Belgia tiim võidukas, kuid koduplatsil alistati 80:77 rootslaste Södertälje Kings.