Lisaks rekordimees Andrus Värnikule on registreerunud MM-normi poole püüdlev Alan Puuste, aastaid Eesti paremikku kuulunud Heiko Väät ja mitmed tulevikulootused.

GP-sarjas liidriohje hoidev Taavi Peetre loodab kuuulitõukes 20 meetri joone alistada ja osaleb ilmselt ka kettaheites.

Põnev tõotab tulla naiste kaugushüpe, kus teevad kaasa nii sisehooaja edetabelijuht Kristel Berendsen kui ka äsja Riias heatasemelise 6.43 hüpanud Sirkka-Liisa Kivine. Mõlemal on sel suvel sihiks MM-osavõtunorm.

100m sprindis osaleb Eesti rekordinaine Katrin Käärt, kellele pakuvad konkurentsi Kristel Berendsen ja lootustandev mitmevõistleja Ebe Reier.

Tõkkesprindis üritab uude sekundisse joosta Rene Oruman, kõrgushüppes püüab MM-normi Marko Aleksejev. Naiste 100m tõkkejooksus on oodata kiireid aegu Kadri Viigipuult ja Jaanika Meriküllilt.

Pealtvaatajaile on võistlustele sissepääs tasuta. Kõik soovijad saavad osaleda loteriil, mille peaauhind on reis kahele Egiptusesse.

Toimub ka ennustusvõistlus, kus tuleb ära arvata Rakvere GP võitja tulemus meeste odaviskes. Kõige täpsemale ennustajale on korraldajad välja pannud pileti Helsingi MM-i odaviske finaalvõistlustele.