Pärast tänast 71 : 82 kaotust Balti liiga poolfinaalis Prienai Tonybetile tunnistas Kullamäe, et esimese veerandi rumalad pallikaotused tegid meelehärmi. „Andsime kohe initsiatiivi vastastele, see tegi muret ja on mõtlemiskoht,“ sõnas ta.

Samas möönis TÜ/Rocki peatreener, et pidi Augustas Pečiukevičiuse, Tanel Kurbase ja Marek Doronini vigastuste tõttu kasutama viisikuid, kes pole sel hooajal kordagi niimoodi koos mänginud.

„Ütlen siiralt: ma ei mõtle neile asjadele,“ kommenteeris Kullamäe TÜ/Rocki võimalust tulla liigas kolmandale kohale, mis on parem kui eelmisel tšempionaadil. „Kogu meie tänavuse hooaja teine pool on olnud ekstreemne. See pole küll vabandamine. Meil tuleb nüüd koos lõpuni kannatada ja võtta sellises olukorras nii palju, kui on võimalik,“ häälestas ta hoolealuseid pronksmedalit püüdma.

Kokkuvõttes ei soovinud Kullamäe tänase kaotuse pärast midagi negatiivset öelda. „Kõik mehed püüdsid ja tahtsid pingutada. Oleme kogu meeskonnaga, nii mängijad kui ka treenerid, äärmuslikus olukorras,“ tõdes ta veel kord.