TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul mängis meeskond allpool oma võimeid. „Juba algusest peale olid meil eriti just rünnaku poolel suured probleemid. Täna oli väljakul üks tiim ja kahjuks need polnud meie. Mõned mehed jäid oma tasemest allapoole nii mänguliselt kui füüsiliselt,“ sõnas Kullamäe. „Nad viskasid kodusaalis küll hästi, aga eks me ise soodustasime seda ka.“

Uhiuues Kedainiai spordihallis peetud kohtumist alustasid meeskonnad korvidevaeselt, ent tartlaste 7:0 spurt esimese veerandaja keskel andis initsiatiivi ning avaveerandaeg lõppes TÜ/Rocki 13:12 eduseisus. Teisel veerandajal lükkasid aga väljakuperemehed teise käigu sisse ning poolajaks juhtisid leedukad 32:25.

Kolmas veerandaeg kuulus täielikult Nevežisele ning kümne minutiga tabatud seitsme kaugviske vastu TÜ/Rock rohtu ei leidnud. Enne viimast neljandikku oli seis 65:44 ja mängu saatus otsustatud. Viimsael neljandikul püsis vahe paarikümne punkti peal ja lõpuvile kõlades näitas tabloo TÜ/Rocki 64:82 kaotusnumbreid.

Ligi 29 mänguminutiga kogus Augustas Pecikevicius TÜ/Rocki parimana 12 punkti ja viis lauapalli. Vincent Simpson oli teine, kes jõudis kahekohalise punktisummani ja seda 11 punkti ja nelja lauapalliga. Uros Lukovic oli üheksa punkti 11 lauapalliga lähedal kaksikduublile. Samuti üheksa punkti sai enda arvele Kent-Kaarel Vene.

Värskete BBL karikavõitjate Kedainiai Nevežise resultatiivseim oli Vilmantas Dilys 18 punkti ja kuue lauapalliga. Neli kaugviset tabanud Tyrone Brazelton kogus 15, Valdas Dabkus 13 ja Gintaras Leonavicius 11 punkti.

TÜ/Rock alustab Alexela korvpalli meistriliiga mängudega kolmapäeval, 2. oktoobril kui kodusaalis võõrustatakse kell 19.00 Tallinna Kalevit. Seoses saali- ja piletimüügiuuendustega teeme oma sõpradele kingituse ja pakume võimalust tulla mängu vaatama tasuta juhul, kui pilet võetakse Piletilevi keskkonnast või müügipunktist, kohapeal on piletid müügil tavahinnaga. Piletid on Piletilevis kättesaadavad alates teisipäevast.