Tartu peatreener Gert Kullamäe sõnas mängujärgselt: „Klassikaline n-ö teine poolaeg. Püüdsime täna skoori teadlikult madalal hoida, kuna olime oma +12 eelisest küll teadlikud, aga kui oleksime lubanud väga suurelt viskama hakata, poleks see enam midagi tähendanud. Selles osas õnnestusime täna, see on kindlasti positiivne."

"Kui midagi kripeldama jääb, siis kindlasti, et täna ikkagi mänguvõit ei tulnud – lõpus tegime ikka päris ulmelisi asju. Et siis aga juba teadmine üsna kindel oli, et medalid meile tulevad, on see mõistetav. Igatahes jätsime medalid Tartusse, olgugi, et natuke tuhmimad kui eelmisel aastal, ja see on see, mis täna loeb. Medal on medal!“ lisas Kullamäe.

Mängus oli ka hetki, kus Tartu Ülikooli peatreener läks heleda leegiga põlema. Mõistagi, kui asjad ei sujunud. "Olgem ausad, et nii mõnigi üllatus tuli täna sisse. Mõni mees langes ikka väga ansamblist välja. Kui Jõesaarel võtab sellises mängus vibra sisse, siis see on andestatav, aga kui vanematel meestel tuleb vibra ja seda ka lõpulahendustel, siis selleks ei oskagi kohe valmis olla. Ülesande täitsime, aga negatiivseid asju on ka üksjagu."

Balti liiga pronks ja seeria võit Kalevi vastu Kullamäed pilvedesse ei tõsta. Reaalne elu on mõningad trumbid ootamatult kätte mänginud. "Eks meil on Kalev/Cramo kontekstis vedanud. Harper ja Veideman lahkusid, olgem ausad, nad on praegu ikka oluliselt teine meeskond, kui enne. Kui ikka juhtivmängijad lähevad ära, siis see jätab meeskonnale jälje. See on andnud meile võimaluse. Vastasel juhul oleks seis väljakul palju keerulisem," ütles pronksise meeskonna treener Delfile.