Tänasel päeval juhendab Redknapp Queens Park Rangersi nimelist meeskonda. Eile tekitas Redknapp kõmu aga avaldusega, et paar koondislast Tottenhamis ei soovinud Inglismaad mõned aastad tagasi üldse esindada, vahendab Sky Sports.

"Ma ei ole kindel, keda ta täpselt silmas peab. Ta peab aga nimed välja ütlema, sest kui jutt vastab tõele, on tegu tülgastustväärse juhtumiga," sõnas Gerrard.

Gerrardi väitel on õnneks praegune koondis täielikult pühendanud kodumaa esindamisele. "Võin garanteerida, et keegi siit ei tahtnud varakult koju minna. Kahe viimase aasta jooksul olen näinud noorte inglaste seas aina suuremat soovi koondist esindada, seega tulid Redknappi kommentaarid mulle üllatusena," ütles Gerrard.

Inglismaa koondis pole suurturniiridel teinud märkimisväärseid tegusid juba pikemat aega. Ka tänavusel jalgpalli MM-il Brasiilias pidi Inglismaa koondis leppima alagrupiturniiriga, tunnistades Uruguay ja Itaalia paremust. Viimases mängus peab Inglismaa minema vastamisi D-alagrupi liidri, Costa Ricaga.