Galatasaray pallurid ei eksinud kordagi, Arsenali meestest lõi palli väravasse vaid Ray Parlour, Davor shuker tabas posti ja Patrick Vieira latti.

Galatasaray heitles favoriidiseisuses Arsenaliga kui võrdne võrdsega isegi pärast seda, kui nende mängujuht rumeenlane Gheorghe Hagi lisaaja neljandal minutil Tony Adamsi murule tõukas ja eemaldati. Arsenal ei suutnud arvulist ülekaalu oma kasuks kallutada, kuigi Thierry Henry ja Nwankwo Kanu olid kuldsele väravale väga lähedal ning türklasi päästsid vaid finaali parimaks mängijaks tunnistatud Claudio Taffereli imetõrjed.

Galatasaray võit vallandas jalgpallihullude türklaste rõõmutulva nii kodumaal kui võõrsil. Paljud fännid kaunistasid kodu rahvuslippudega, pasunaid puhuti ning lauldi ja tantsiti ka Saksamaa, Aserbaidzhaani ja Makedoonia tänavatel, Küprose türgi kogukond paugutas shampanjapudelite korke Nicosias. Isegi vanglas surmaotsuse täideviimist ootav kurdi sisside liider Abdullah Öcalan avaldas soovi finaalmängu telerist vaadata.

Vastastikuste õnnitluste laviin tekitas häireid Türgi mobiilsidevõrgus, autoteedel moodustusid ummikud. Paugutamishimulised lõunamaalased haarasid relvad, juhuslike kuulide läbi sai haavata tosin inimest, nende seas 12-aastane poiss. 22-aastane Denizli elanik pussitati surnuks.

Esikohaga kaasnenud 3,7 miljonit shveitsi franki peaksid aitama veidi leevendada klubi kehvapoolset finantsseisu, väidetavasti pole mõned mängijad mitu kuud palka saanud.

Galatasaray võttis hooajalt kõik, mis võtta andis - lisaks UEFA karikale võideti kodune karikasari ja meistritiitel.