Enne neid mänge oli Venemaal 4, Tšehhil 3, Poolal 2 ja Kreekal 1 punkt.

Lõplik tabeliseis näeb A-alagrupis aga välja selline: 1. Tšehhi 6 punkti, 2. Kreeka 4 punkti, 3. Venemaa 4 punkti, 4. Poola 2 punkti.

Tšehhi - Poola 1:0 (0:0)
Värav: 72. Petr Jiracek

Kreeka - Venemaa 1:0 (1:0)
Värav: 45. Georgios Karagounis

Venemaale piisab täna veerandfinaali koha kindlustamiseks viigist, Kreeka ja Poola vajavad  edasipääsuks võitu, tšehhidele võib piisata ka viigist, kui Kreeka ei suuda venelasi võita. Venemaa võib edasi viia isegi kaotus, kui Poola-Tšehhi mäng lõpeb viigiga.

Poola on senises viies omavahelises mängus tšehhe kolmel korral võitnud. Viiki ei ole jäänud seejuures ükski mäng. Poola pääses viimati suurturniiril play-offi 26 aastat tagasi, kui 1986. aasta MMil jõuti kaheksandikfinaali.

Poolakatel on täna tagasi väravasuul Arsenali puurilukk Wojciech Szczęsny, kes sai avamängus punase kaardi. Tšehhide jaoks on vigastuste tõttu kahtlane Petr Čechi ja Tomáš Rosický osalemine.

Venemaa koondis võib täna puhkust anda turniiri väravaküttide pingerida juhtivale Alan Dzagojevile ja Igor Denissovile, sest mõlemal mehel on kollane kaart all ning neid ähvardab eemalejäämine veerandfinaalmängust. Venelased võivad ründeliinis ka teise muudatuse teha, sest Aleksandr Keržakov pole talle pandud lootusi siiani õigustanud.