Prantslaste päästjaks tõusis vahetusest sekkunud Antoine Griezmann, kes saatis palli peaga väravasse 91. minutil. Viimasel ehk viiendal lisaminutil tegi Dimitri Payet lõppseisuks 2:0.

Võit tähendas prantslastele ühtlasi koha kindlustamist play-offis, sest avamängus saadi 89. minuti väravast jagu Rumeeniast 2:1.

Šveits ja Rumeenia tegid tänases A-grupi avamängus 1:1 viigi, mis tähendab, et kahe vooru järel on Prantsusmaal 6, Šveitsil 4, Rumeenial 1 ja Albaanial 0 punkti.

Mängu eel:

"Tuleb kindlasti suurepärane õhkkond, sest publik on tõesti üles köetud. See on üks korralik staadion. Olin siin viimati 2014. aastal, kui seda veel renoveeriti, aga on hea olla tagasi ja näha kõiki neid inimesi, kellega ma treeneri ja mängijana aega veetsin," ütles Marseille's nii mänginud kui selle linna pallureid juhendanud Prantsusmaa koondise loots Didier Deschamps.

"Albaania itaallasest treener on teinud head tööd. Nad kaitsevad hästi, kuid ei rahuldu ainult sellega, vaid võivad ka kiirelt rünnakule tulla. Nad rabavad kõvasti tööd ning on muljetavaldav, kui suure maa-ala nad suudavad katta. Nägime seda Šveitsi vastu, kus nad võinuksid lõpus viigistada."

Albaania juhendaja Gianni De Biasi: "Teame Prantsusmaad hästi. Nad mängivad kodus ja saavad sellest jõudu juurde. Üritame nende mängu nii palju kui võimalik halvata ning nad murda, kui meil selleks võimalus tekib. Tegime Šveitsi vastu küllaltki hea mängu, aga lasime käest võimaluse skoorida. Oleme trennis üritanud õiget tasakaalu leida ning tahame realiseerida kõike seda, mida oleme usinasti harjutanud."

Teineteisele hästi tuttavad

Albaania on Prantsusmaaga kohtunud viimase kahe aasta jooksul kaks korda. Esimeses sõprusmängus tehti Rennes'is 1:1 viik, kodus võideti aga Ergys Kace väravast 1:0. Neli kohtumist enne seda kuulusid kõik kindlalt prantslastele väravate vahega +10. Suurima võidu on Prantsusmaa Albaania vastu võtnud tulemusega 5:0 - see juhtus 1992. aasta EM-valiksarjas Pariisis, kui kaks väravat lõid nii Franck Sauzee kui ka Jean-Pierre Papin.

Lisaks Deschampsile on Marseille' eriline linn ka Albaania koondise kaptenile Lorik Canale, kes mängib Nantesi meeskonnas ja elab Marseille' piirkonnas. Paraku peab ta oma koondist toetama tribüünilt, sest sai Šveitsiga mängus käega mängu eest punase kaardi.