Tarvas - Klaipeda Neptunas 100:88.

Rakvere alustas mängu 18:1 vahespurdiga, kuid ei saanud siis kolm minutit ühtegi punkti! Avaveerandi lõpuks olid Tarva edunumbrid 24:11. Poolajavileks kahanes Rakvere eduseis 48:42-le, kuid kolmanda veerandi lõpuks kasvatati edunumbrid 11-le punktile 73:62. Otsustava veerandi keskpaigaks oli Tarva eduseis turvaline 95:75, lõpuks saadi 100:88 võit. Rinalds Sirsnins tõi Tarva kasuks suurepärase visketabavuse juures 25 punkti ja 8 lauapalli, Valmo Kriisa lisas 18 silma.

"Teatud asju oskasin vastaste poolt oodata ja olin valmis," sõnas Tarva loots Andres Sõber matši järel. "Mehi oli neil küll vähevõitu ja start ei õnnestunud kõige paremini, kuid teadsin, et sellega asi ei piirdu."

Sõbra sõnul pakkus kodumeeskond oma suurepärase mängualgusega talle endalegi meeldiva üllatuse, ent pelgas pisut, et sellisele eduseisule võib järgneda mõõn. "Tihtilugu ei suudeta sarnasest eduseisust mängu võrdsustudes nii-öelda üles tulla, kuid läks teisiti - kui vahe kahanes juba viiele-seitsmele punktile, suutsime end kaitses siiski mobiliseerida," lausus ta. "Igal juhul oli see võit meile kõvaks saavutuseks, sest Leedus kaotasime Neptunasele kindlalt. Tuleb kiita siinkohal nii Vammi (Valmo Kriisat - toim.) kui ka Rinalds Sirsninsit, kes olid omaette klassist."

Vilniuse Sakalai - Rapla 87:64.

Tasavägiselt kulgenud avaveerandi võitsid leedulased 24:23. Poolajavileks kasvas Sakalai eduseis 51:43-le ja kolmanda veerandi lõpuks 63:51-le. Viimane veerand ebaõnnestus Raplal täielikult ja vastu tuli võtta suur 64:87 kaotus. Viis kaugviset (seitsmest) tabanud Sven Kaldre viskas juba avapoolajal 21 punkti, kuid teisel mängupoolel nelja veaga mängides punkte enam ei lisandunud.

Panevezyse Techasas - TTÜ 92:79.

Esimese veerandi võitis TTÜ 25:23, poolajavileks olid eestlaste edunumbrid 45:43. Kolmandal veerandil suutis TTÜ aga visata vaid 11 punkti ja jäi enne otsustavat veerandit kaotusseisu 56:70. Lõpuks said leedukad 92:79 võidu. Illimar Pilk, kes tõi juba avaveerandil 16 punkti, kukkus neljandal veerandil vigadega välja ja oli TTÜ resultatiivseim 20 punktiga.

Rakvere Tarval on nüüd A-alagrupis 5 võitu ja 2 kaotust, millega jagatakse esikohta koos Naglisega. B-grupis on TTÜ (3-6) neljas ja Rapla (2-7) viies (Tabeliseis).