Tarvas võitis avaveerandi 24:21, juhtis poolajavileks 48:41 ja kasvatas kolmanda veerandi lõpuks edunumbrid 71:62-le. Otsustaval veerandil TTÜ lähemale kui kuue punkti kaugusele ei jõudnud.

Tarva resultatiivseim oli Reinar Hallik 23 punkti ja 9 lauapalliga, Juri Umbrasko lisas 22 silma. TTÜ poolel kogus Andrew Arnold 24 ja Kiur Akenberg 21 punkti.

Korduskohtumine peetakse ülehomme (10. veebruaril) Rakveres. Poolfinaali pääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes.

---

Tarvas võitis oma alagrupi saades kirja 6 võitu ja 2 kaotust. Kaotasid novembrikuus võõrsil Klaipeda Neptunasele ja Palanga Naglilsele, kuid võitsid siis 5 mängu järjest. TTÜ Korvpalliklubi sai teises alagrupis 3 võidu ja 7 kaotusega neljanda koha. TTÜ alistas kaks korda koduse konkurendi Piimameister Otto/Rapla ning korra alistati ka Riia Turiba.

Koduses G4S Korvpalli Meistriliiga tabelis hoiab Rakvere Tarvas kolmandat ning TTÜ Korvpalliklubi viiendat kohta. G4S KML-is on meeskonnad kohtunud kaks korda ning mõlemal korral on kodumeeskond võitnud. 5. septembril võitis TTÜ Korvpalliklubi 84:81 ning 2. detsembril võitis Rakvere Tarvas numbritega 98:58.

Kui TTÜ meeskonnas ei ole erilisi muudatusi toimunud, siis Rakvere Tarvasse on lisandunud lätlane Rinalds Sirsins ja Eesti U18 koondislane Sander Saare. Tarvasest lahkus Valmo Kriisa, kes siirdus Tartu Ülikooli meeskonda.