Iluuisutamist hakkavad TV3 kanalil kommenteerima endine iluuisutaja Margus Hernits ja iluuisutamiskohtunik Anne Šaraškin, külaliskommentaatorina veel ka Mart Sander.

"Kommertstelevisiooni jaoks on meelelahutus oluline. Kui me vaatame, kes Eesti kommentaatoritest on tipu lähedal olnud, siis Mart Sander on kindlasti üks neist," kommenteeris TV3 tegevjuht Priit Leito valikut.

Viasat Sport Baltic näitab eraldi kanalina 220 tundi ülekandeid, millest 170 tundi on otseülekanded. Lisaks tulevad Viasati klientidele paketti 6 HD kanalit, kus kommentaarid on inglisekeelsed.

"Viasat Sport Balticus näitame kogu olümpiamöllu. Igale alale on vähemalt kaks kommentaatorit. Suusaalasid kommenteerib Margus Uba koos Riho Järvelaineniga. Jäähokis on meil oma kuue-seitsmeliikmeine tiim, kes ka KHL-i ülekandeid on kommenteerinud. Timo Tarve Kuku raadiost tuleb appi kiiruisutamist kommenteerima koos Tiit Idarannaga. Neid nimesid on palju," ütles TV3 ja Viasat Sport Balticu kommentaator Kalev Kruus.

Kruus lisas, et olümpia ajal ei kao Viasat Sport Balticu eetrist kuhugi ka Inglise jalgpalliliiga ja Meistrite liiga ega ka korvpalli Euroliiga otseülekanded.

Olümpia kommentaatorid Viasat Sport Balticus:

Murdmaasuusatamine, laskesuusatamine, kahevõistlus - Margus Uba, Riho Järvelainen
Mäesuusatamine - Timo Tarve, Indrek Petersoo, lisaks üks spetsialist
Jäähoki - Indrek Linde, Kaido Kadak, Ahti Kullervo Jõgi, Argo Kungla, Villem-Hendrik Koitmaa, Vallot Pukk
Suusahüpped - Taavi Pailk, lisaks üks spetsialist
Kiiruisutamine - Timo Tarve, Indrek Petersoo, Tiit Idarand
Lumelaud - Joel Pärle, Marko Vilumaa
Bobikelgutamine, skeleton - Tiit Loo
Freestyle suusatamise kommentaatorid pole veel kinnitatud