Mäng peeti küll 15 500 inimest mahutaval Kaunase Arenal, aga sel korral olid uksed publikule suletud. Žalgirise klubi esindajate sõnul on selline praktika neil tavaline.

Eile Itaaliast oma mänedžeri matustelt saabunud peatreener Šarunas Jasikeviciuse kasutada oli 14 mängijat, teiste seas ka Kerr Kriisa. 18aastane eestlane sai mängida üle nelja minuti, kuid kätt valgeks ei saanud. "Ma ei muretse Kerri pärast. Näen teda trennis iga päev ja tean, kuidas ta areneb," hindas Kerri mängu peatreener.

Kriisa mäng peegeldas pingutust ja suurt keskendumist, kuid pallikaotus ja mitu korda vabalt viskele saanud vastasmängija tõid talle mänguminuteid vaid esimesel poolajal.

"Ta peab sellise tempo ja tasemega harjuma," lisas Jasikevicius ja lubas, et Kerr on meeskonnas ka järgmisel pühapäeval Saku suurhallis, mil Žalgirise peab hooaja esimese publikuga kohtumise Kalev/Cramo vastu.

Hooajaeelsele mängule omaselt oli muidu oma kirglikkuse ja kompromissituse pärast tuntud Jasikevicius vaiksem ning rahumeelsem. Segamini inglise ja leedu keeles kuulsid ta kommentaare nii mängijad kui kohtunikud. Publikuta saalis oli suurepäraselt kosta, mida ja kuidas ta mängijatele õpetas - lõviosa õpetussõnadest oli korvpalli A, B ja C. Ta levinuim tsitaat mängijatele oli täna: "Kuidas on võimalik mõne sekundiga kõik ära unustada, mida ma teile rääkisin?"

Mäng oli loomult kõige klassikalisem treeningkohtumine, mida suurema osa ajast juhtis Panevežyse klubi ja alles viimase minuti jooksul kallutas Žalgiris mängu enda kasuks.

Esmaspäeval on Žalgirisel puhkepäev, Tallinnasse saabub klubi 31-liikmeline delegatsioon reede õhtul, Kalev/Cramoga mängitakse pühapäeval kl 17.