Terve kohtumine kulges Dinamo napil dikteerimisel. Avaveerandil oli külaliste eduseis üks kuni viis punkti ning lõppes Dinamo paremusega 20:18. Sarnaselt kulges ka teine veerand, mille venelased võitsid 32:29. Kolmandal veerandil pääses Rapla esimest korda juhtima seisul 39:38, suurendades edu ka korraks kolmele punktile, kuid veerandi lõpuks pääses Moskva siiski 47:45 ette.

Neljandat veerandit alustas Dinamo selgelt paremini ning suurendas seitsme ja poole minutiga edu üheksale punktile. 9:1 vahespurdiga jõudis Rapla taas ühepunktilisse kaotusseisu, kui mängida jäi vaid minut ja 10 sekundit. Kellatabloo näitas 9 sekundit, kui Ernestas Ezerskis tabas lauapõrkest hullumeelse kolmese, mis tegi seisuks 61:62.

Lõpusekundite vigade ja vabavisete thrilleris jäi siiski peale Dinamo.

"Ei taha öelda, et me kehvasti mängisime, aga me ei tabanud täna. Korvpall sõltub palju sellest, kuidas sa viskad," rääkis Rapla peatreener Aivar Kuusmaa Delfi TV-le. "Janar Soo tegi esimesel poolajal natuke valesid viskeid, aga ülejäänud visked olid kõik ilusti välja mängitud, kahjuks ei läinud sisse. Sellegipoolest kutid võitlesid, ei saa midagi ette heita."

Rapla parimana viskas Ernestas Ezerskis 21 punkti, Rait Keerles lisas 20 ja Rait-Riivo Laane 15 punkti. Dinamo resultatiivseim oli 11 punktiga Jevgeni Kuznetsov, 10 punktiga toetas võitjaid Vladislav Truškin.

Raplale oli see kolme võidu kõrvale viies kaotus, Dinamole nelja kaotuse kõrvale kolmas võit.

Vaata kohtumise tipphetki!