Isinbajeva ületas Tšeboksarõs nii kõrguse 4.60 kui 4.70 avakatsel, 4.80 teisel ning 4.90 kolmandal. Pärast võidu kindlustamist - kõrgetasemelises võistluses sai isikliku rekordiga 4.85 teise koha Anželika Sidorova - lasi üks maailma kuulsamaid naissportlasi latile seada ka maailmarekordit märkiva 5.07, kuid pärast esimese katse ebaõnnestumist otsustas ta võistluse lõpetada.

Isinbajeva võidutulemus on kõigest mitteametlik maailma hooaja tippmark, sest hetkel ei lähe ükski Vene sportlaste tulemus hooaja edetabelitesse. Ametlikku tippmarki hoiab enda käes seega jätkuvalt kreeklanna Ekaterini Stefanidi 4.86-ga.

Rio olümpial plaanib Isinbajeva võistelda vaid juhul, kui saab seal esindada oma kodumaad. Kui sellist võimalust ei teki, võis tegu olla ehk isegi tema viimase võistlusega, sest pärast olümpiat tõmbab ta igal juhul oma edukale sportlaskarjäärile joone alla.

Venemaa meistrivõistlustel osales veel mitmeid tuntud atleete, kes sanktsioonide tõttu pole tänavu rahvusvahelistel mõõduvõttudel osaleda saaud. Nii võitis näiteks meeste 110 meetri tõkkejooksu Sergei Šubenkov ajaga 13,20 ning naiste kaugushüppe Darja Klišina tulemusega 6.84-ga. Meeste kuulitõukes oli üllatusvõitja Maksim Afonin, kes lisas rekordile pea meetri ja võidutses 20.96-ga. Kümnevõistluses oli oodatult parim Ilja Škurenjov (8292 p), 8000 punkti piiri ületasid ka Artjom Lukjanenko (8055 p) ja Jevgeni Sarantsev (8017 p).
Jelena Isinbajeva õnnestunud hüpe kõrgusel 4.90: