Põhjanaabrite tõusva tähe Nurmineni lisamine King of Kingsi fight card'i on viimaste päevade uudis. Esialgu pidi Aho vastaseks tulema üks poolatar, keda segab aga seljavigastus. Hoolimata vahetusest usub Renno, et Aho paneb oma suuremad kogemused maksma.

Mõlemad on taipoksi taustaga, kuid vastasseisu muudab põnevamaks fakt, et matš peetakse K-1 reeglitega, kus suurem osakaal on klassikalisel poksil. "Minu silmis on Andra alati favoriit. Soome tüdruk on kindlasti väga tugev taipoksis, aga meil pole õrna aimugi, mida ta võib teha K-1 võitluses. Kuid me ei saa arvestada sellega, et äkki vastane ei oska poksida - nii on üllatused kerged tulema," rääkis Renno.

King of Kingsi võistlusega avab Aho oma tänavuse hooaja. Suvel veetis neiu neli kuud taipoksi sünnimaal Tais, kus treenis teiste seas koos taipoksi kuulsuse, rootslanna Teresa Wintermyriga, kes seal juba kaheksa aastat on elanud.

"Tais saab tõelistelt profisportlastelt väga palju õppida. Seal on sportlasi, kes on taipoksiga tegelenud sünnist saati," rääkis Aho, miks talle Tais treenida meeldib.

Andra Aho valiti Eesti Võitlusspordi Ühenduse poolt tänavu veebruaris aasta parimaks naisvõitlejaks.

Delfi ja Eesti Päevaleht külastas täna Aho treeningut Sparta spordiklubis, kus olid kohal pea pooled 17. septembril Saku suurhallis üles astuvad Eesti võitlejad. Vaata pilte ja pikemat videointervjuud!

Delfi TV teeb järgmisel laupäeval Saku suurhallist King of Kingsi võitlusõhtust otseülekande.