Eesti alustas mängu hästi ning peamiselt tänu Siim-Sander Vene ja eilegi hea mängu teinud Janar Taltsi korvidele võideti avaveerand 20:15.

Teisel veerandil ebaõnnestus aga Eestil kõik, mis ebaõnnestuda sai, samal ajal Itaalia tabas nii lähedalt kui kaugelt pea eksimatult. Eesti kaotas veerandi 29 punktiga ja oli poolajaks jäänud juba 24-punktilisse kaotusseisu.

Kolmanda veerandi suutis Eesti taas võita - 21:17 -, kuid tagasi mängu meil tulla ei õnnestunud. Viimase veerandi võitsid Euroopa supertähtedest kubisev Itaalia 19:15, võttes kokkuvõttes 24-punktilise, 85:61 võidu.

Eesti parim oli Siim-Sander Vene 15 punkti ja 8 lauapalliga, Rain Veideman lisas 13 punkti, 3 lauapalli ja 5 korvisöötu. Joosep Toome arvele jäi 10 punkti, Janar Talts kogus 8, Kristjan Kangur 6, Gert Dorbek 4, Sten Sokk 3 ja Martin Dorbek 2 punkti. Erik Keedus, Martin Dorbek ja Reinar Hallik kätt valgeks ei saanud, Rain Raadik väljakule ei pääsenud.

Itaallaste parim oli Andrea Bargnani 15 punktiga, Alessandro Gentile lisas 12, Marco Belinelli ja Pietro Aradori 9 punkti.

Homme kell 17.00 kohtub Eesti Lätiga. Delfi TV-s kommenteerivad mängu Ivar Jurtšenko ja Rauno Pehka.