Kui esimene veerandaeg möödus kahe võrdse meeskonna duellina, siis teisel 10-minutilisel perioodil tegi Kalev/Cramo korraliku vahe sisse, visates 30 punkti vastase 8 vastu ja minnes seeläbi poolajale 48:31 eduseisul.

Riietusruumist tulid aga näljasemalt välja külalised Venemaalt, kes kolmanda veerandaja lõpuks suure kaotusseisu ümber pöörasid ja ise 2 punktiga ette asusid. Seda juhtseisu suutsid nad hoida ka lõpuni, võttes väärtusliku 91:87 võidu, mis neile ühtlasi pileti järgmisesse ringi tagas. Seal kohtuvad nad teiste seas ka Tartu Ülikool/Rockiga.

Kalevi korvpallurid pidi aga tänavu leppima 6 kaotusega, korvide vahe jäi sealjuures vaid -28 peale.

Täna oli Alar Varraku juhendatava tiimi resultatiivseim 18 punkti visanud Sten-Timmu Sokk. Josh Boone ja Marco Killingsworth abistasid teda 15, Brandis Raley-Ross 14 silmaga.

Vastaste ridades lustis 36 punkti ja 9 lauapalliga Delroy James.

Tabeliseis:

Enne mängu:

Kui Kalev/Cramol enam midagi peale au mängus ei ole, siis võib kindel olla, et Jenissei tuleb peale täie jõu ja motiveeritusega, sest alagrupis on kõigil kolmel peale Kalevi veel edasipääs lahtine.

H-alagruppi juhib 9 punktiga Maccabi Rishon LeZion, Krasnojarski Jenisseil ja Sofia Lukoil Academicul on 8 punkti. Isegi kui alagrupist teisena edasi ei saa, on veel mängus parima kolmanda koha reegel.

"Kuigi midagi võita ei ole, siis kaotama me ka ei lähe. Proovime ikka oma mängu mängida. Nägu tänane esimene poolaeg näitas, saame mängitud küll. Kindlasti lähme võidu peale," ütles Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak pärast esmaspäevast kaotust VTB liigas Krasnodarile.