Kalev alustas mängu kuus-null spurdiga, eriti heas hoos oli meie toonane suurim korvialune jõud Sergei Babenko. Vähemalt kaks korvi viskasid avapoolajal, mis kestis legendide palvel kümme minutit, meie meestest lisaks temale ka Ivo Saksakulm, Rauno Pehka ja Andrus Nagel. Seevastu näiteks Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe püsisid veel nullil ja Tiit Soku arvel oli kaks silma. Žalgirise mängu hoidis üleval Gintaras Staniulis, kes oli selleks hetkeks toonud juba 9 punkti.

Teine poolaeg algas väikest sorti üllatusega – nimelt oli Žalgiris hankinud vahepeal Kalevist omale nii Kullamäe kui peatreener Jaak Salumetsa, kaks 90ndatel Kaunases mänginud meest. Kullamäe alustaski poolaega resultatiivselt, tõi korvi alt kaks punkti, kuid vahetas siis taas särgid ära, naastes koos Salumetsaga Kalevisse.

Poolaja eredaimaks hetkeks kujunes Ivo Saksakulma tabav kaugvise ja sellele järgnenud tähistamine, mis publiku ovatsiooni esile kutsus. Žalgiris juhtis veel mõned sekundid enne normaalaja lõppu üheksa punktiga, ent siis tabas Kullamäe täna Kalevi eest oma esimese kaugviske ja vähendas vahe 33:39-le.

Järgnes kaugviskevõistlus, kus individuaalselt tegi parima soorituse küll Kullamäe, ent kokkuvõttes jäi meie trio Kullamäe, Kuusmaa ja Nagel siiski Žalgirise kolmikule Aurymas Palsys, Valdemaras Chomicius ja Darius Sirtautas alla. Lõppseis niisiis 157:146 külalistele.

Ürituse lõpetas sümboolne hetk, kus 1991. aastal katki läinud karikas kildudest kokku oli pandud ja Kalevile uuesti üle anti.

Ivo Saksakulm mängu järel:

Kalevi lõpukolmesed:

Žalgirise lõpukolmesed:

Mängu tipphetked: