„Üldiselt mulle esimesena uisutamine meeldib, aga täna olin veidi närvis. Ei jõudnud soojenduse järel maha rahuneda. Olen oma esituses siiralt pettunud,“ ütles esimesena esinenud Glebova.

Igor Krokaveci hoolealune rääkis, et tegi kaks viga – kaskaadis ei suutnud sooritada kahte järjestikust kolmekordset hüpet ja kahekordse Axeli asemel õnnestus vaid ühekordne hüpe.

„See ei ole lubatav,“ nentis Glebova. „Kaks viga tähendavadki miinus 10 punkti ja ma ei usu, et selle skooriga (46,19, tema selle hooaja kõige kehvem punktisumma – toim) homsele vabakavale pääsen.“ Nüüdseks on selge, et selline punktisumma tõepoolest edasi ei vii.

Krokavec selgitas, et hoolealune oli soojendusele minnes liiga rahulik ja pärast etteastet tunnistas, et närveeris. „Võistlus läks väga kehvasti ja olen pettunud,“ sõnas treener.

Eilsel treeningul sõitis Glebova hästi, siis rääkis ta, et tundis end jääl mugavalt. Täna oli vastupidi. „Ma ei tundnud end jääl nii hästi kui treeningul, jalad polnud meeldivalt pehmed, vaid kanged,“ tõdes 24-aastane iluuisutaja, kes sai 2010. aasta Vancouveri olümpial 21. ja 2006. aasta Torino olümpial 28. koha.

Lühikava järel juhib võistlust korealane Yuna Kim 74,92 punktiga, suurepärased kavad tegid ka venelanna Adelina Sotnikova (74,64p) ja itaallanna Caroline Köstner (74.12p). 15-aastane venelanna Julia Lipnitskaja hoiab enne vabakava alles viiendat kohta (65.23p).