Lätlased olid veel viimasel veerandil kuue punktiga ees, kuid lõpuminutitel anti juhtohjad ära ja saadi valus kaotus. Otsustaval rünnakul eksis meie lõunanaabritest esmalt Kristaps Janicenoks ning seejärel ka Janis Strelnieks.

Võitjatele tõi 21 punkti ja 10 lauapalli Kõrõlo Fessenko, Oleksandr Lõpovõi lisas 15 silma. Lätlastele tõi Daris Bertans 17, Kaspars Beržins 13 ja Janis Blums 12 punkti.

Tänane Ukraina ja Läti mängu tulemus tähendab seda, et kui Eesti suudab homme viimase vooru mängus Lätit võita, oleme igal juhul taganud koha kaheksandikfinaali.

Täna kell 21.30 kohtub Eesti esmalt Leeduga. Võit Leedu üle annaks Eestile veel ühe lisavariandi edasipääsuks - Lätit ei oleks vaja sel juhul võita, kui Leedu peaks homme jääma alla Tšehhile.

Kui Eesti kaotab Leedule, vajatakse edasipääsuks Läti alistamist. Sel juhul on võimalik kaks stsenaariumit: kui päeva avamängus võidab Belgia Ukraina, jagaks Eesti võidu korral Lätiga 4.-5. kohta kahe võiduga ja otsustaks omavaheline mäng. Kui Eesti võidule eelneks Ukraina võit, lõpetaks nii Eesti, Ukraina, Läti kui ka Belgia kahe võiduga kohtadel 3.-6. ning kaks võitu nelja omavahelistes mängudes viiks Eesti ja Ukraina edasi.