Colombia pääses juhtima juba 6. minutil, kui palli saatis väravasse kreeklaste karistusalas vabaks jäetud vasakkaitsja Pablo Armero. Teise poolaja 13. minutil kasvatas Teofilo Gutierrez colombialaste eduseisu ning kuigi Kreeka surus lõpus kõvasti ja lõi korra ka latti, jäi ka lõppsõna Colombiale, kui James Rodriguez vormistas 3:0 võidu.

Teises sama alagrupi mängus on täna öösel kell 4 vastamisi Elevandiluurannik ja Jaapan.

Colombia - Kreeka 3:0 (1:0)
Väravad: Pablo Armero 6.
Teofilo Gutierrez 58.
James Rodriguez 90.

Algkoosseisud: Colombia: Ospina, Zuniga, Zapata, Yepes, Armero, Cuadrado, Aguilar, Sanchez, Rodriguez, Ibarbo, Gutierrez. Kreeka: Karnezis, Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas, Katsouranis, Salpingidis, Kone, Maniatis, Samaras, Gekas.


Hiljutine rahvaküsitlus näitas, et vaid 3 protsenti inglastest usub nende koondise triumfi tänavusel MM-il, olgugi, et meeskond on saanud viimase aasta jooksul juurde mitu noort tippmängijat: Adam Lallana, Ross Barkley, Raheem Sterling. Põlvkonnavahetust ilmestab hästi ka tõsiasi, et 2010. aasta MM-i algkoosseisust on suutnud oma koha algkoosseisus säilitada vaid Steven Gerrard, Glen Johnson ja Wayne Rooney.

Ka Itaalial on kerkinud esile mitu noort talenti - näiteks hiljuti Dortmundi Borussiaga lepingu sõlminud ründaja Ciro Immobile -, kuid muret tekitab meeskonna hiljutine vorm - viimases seitsmes mängus on jäädud võiduta.

Inglismaa on võitnud meeskondade omavahelistest mängudest vaid kaks (3 viiki, 6 kaotust). Viimati oldi vastamisi 2010. aasta EM-i veerandfinaalis, kus Itaalia pääses edasi tänu penaltidele.

MM-il kohtusid meeskonnad viimati 1990. aasta MM-i pronksimängus, kus itaallased said 2:1 võidu.