Argentina (9 punkti) ja Nigeeria (4 punkti) jäävad kaheksandikfinaali vastaseid ootama E-grupist. Bosnia (3 punkti) ja Iraani (3 punkti) jaoks on MM-turniir lõppenud.

Kohtumine algas äärmiselt põnevalt, kui Argentina juba kolmandal minutil Lionel Messi täpsest löögist 1:0 juhtima asus. Kuid Nigeeria tõmbas favoriidid koheselt "maa peale", jõudes juba järgmisel rünnakul ehk neljandal minutil viigiväravani, kui Ahmed Musa karistusalas löögile lubati.

Avapoolaeg lõppes Argentinale taas edukalt. Messi, kes sai mitmel korral ohtlikult karistuslöögist löögile, suutis poolaja üleminutil palli vabalöögist ilusti ristnurka saata ning andis meeskonnale enne vaheaega 2:1 edu. Messi jaoks oli tegemist turniiri neljanda tabamusega - sellega tõusis ta Brasiilia tähe Neymari kõrvale esikohale turniiri suurima väravaküti tabelis.

Teine poolaeg algas sarnaselt esimesele. Juba 47. minutil lõi Musa oma teise värava ning viigistas kohtumise. Kuid... juba 50. minutil oli täpne Marcos Rojo, kes palli karistuslöögist tulnud sööduga väravasse saatis. Mängu käigus oli mõlemal poolel veel suurepäraseid võimalusi, kuid skoori enam muuta ei suudetud.

Tänased õhtused kohtumised:

Prantsusmaa - Ecuador (kell 23)
Šveits - Honduras (kell 23)