Iraanlastest võis pealtvaatajatel isegi kahju olla. 90 minutit kaitses rassinud ja ohtlikke kontravõimalusi loonud iraanlased võitlesid iga palli eest, kuid lisaminutitel jäeti Argentiina tähtmängija korraks vabaks ja Messi ei kõhelnud sekunditki - vasaku jalaga kõmmutas ta palli ülevasse vasakusse nurka! Iraani väravavahil polnud võimalustki.

Argentiina hoidis palli terve kohtumise vältel enda käes, tehes viis korda rohkem sööte kui iraanlased. Ometi suutis 80 miljoni elanikuga Lähis-Ida riigi tundmatu koondis argentiinlasi kontrolli all hoida ja avapoolaja järel seisis tablool 0:0 viik.

Teisel poolajal alustas Argentiina teravamalt, kuid alates 70. minutist oli hoopis Iraani koondis see, kes tekitas ridamisi ohtlikke olukordi vastase värava all. 85. minutil pääses Iraani ründaja Ghoochannejhad üliohtlikule kontrarünnakule, kuid Zabaleta kaitsetöö ja väravavahi Romero oskused hoidsid Argentiina elus.

Messi karistaski iraanlased ära ja kinkis Argentiinale järjekordsed 3 punkti. F-alagrupis hoiab Argentiina 6 punktiga nüüd kindlalt esikohta, Iraanil ja Nigeerial on 1 punkt, Bosnia pole punktiarvet veel avanud.

Täna öösel kell 1 mängivad omavahel Bosnia ja Nigeeria.