FC Flora noormängijad koos peredega osalesid Janno Kivisilla, Marko Kristali ja Karel Voolaiu poolt läbi viidud jalgpalliturniiril ja zongleerimisvõistlusel.

Samuti oli ürituse raames võimalik kuulata dr. Gunnar Männiku loengut toitumise, vigastuste ja esmaabi teemadel.

Sünnipäevaüritused jätkuvad reedel, 13. mail kell 18:45, kui A. Le Coq Arena väljakule jooksevad meeskonnas FC Flora Old Stars klubile ajaloo jooksul kuulsust toonud mängijad, kelle vastu rivistub Hollandi vanima klubi AFC Amsterdami veteranide võistkond.

FC Flora nime all treenib täna Tallinnas, Harjumaal, Raplamaal, Järvamaal, Haapsalus ja Rakveres ligikaudu 1500 last, koos FC Flora poolt manageeritavate tütarklubidega Viljandis, Valgas ja Kuressaares on klubi treenida kokku 2000 last.

Klubi 15-aastase ajaloo jooksul on esindusmeeskonnas mänginud 80 Eesti A-koondise jalgpallurit, 7 Leedu A-koondise, 3 Soome A-koondise, 2 Aserbaidzaani A-koondise ja 1 Armeenia A-koondise jalgpallur.

Lisaks on klubis mänginud norralased, grusiin ja surinamlane. Viimastel aastatel, mil klubi esimesed oma kasvandikud on jõudnud täiskasvanute jalgpalli, keskendub FC Flora nende mängijate arendamisele.

Klubi peatreeneritena on töötanud leedulane Raimondas Kotovas, islandlane Teitur Thordarson, hollandlane Arno Pijpers ning eestlased Roman Ubakivi, Tarmo Rüütli ja Janno Kivisild.

FC Flora on võitnud 7 Eesti meistritiitlit, 2 korda on tuldud Eesti karikavõitjaks ning 4 korda Superkarika võitjaks, samuti on FC Flora kutsutud Itaaliasse mängima sõprusmängu maailma ühe kõigi aegade kuulsama jalgpalliklubi AC Milaniga.

Rahvusvaheline lastekaitseorganisatsioon UNESCO on tunnustanud klubi poolt tehtud noortetööd Sinilinnu auhinnaga.

Klubist on ajaloo jooksul siirdunud välismaale leiba teenima 44 jalgpallurit.

Klubis töötab 38 elukutselist jalgpallurit, 29 treenerit ning 19 töötajat kontorites ja staadionidel.

Klubi presidendi ametit on lisaks Aivar Pohlakule pidanud Eesti Vabariigi ekspeaminister Mart Laar. FC Flora tegevjuhid on olnud Teet Anier, Tõnu Kõiv, Ainar Leppänen ja Andri Hõbemägi. Praegu juhib klubi Anne Samarüütel.