B-alagrupis on Inglismaal 4, Slovakkial ja Walesil 3 ning Venemaal 1 punkt. Kõik neli tiimi võivad veel edasi pääseda ja vaid Inglismaa on kindel, et neljandaks ei jää. B-alagrupi omapära on veel ka, et kõigis neljas senipeetud kohtumises on mõlemad meeskonnad skoorinud!

Walesi sai viimati Venemaa üle võidu 51 aastat tagasi

Mängud peetakse sama-aegselt, Toulouse'is kohtuvad Venemaa ja Wales. Meie idanaabritel on tabelis küll vaid üks punkt, ent kergeks soosikuks peetakse neid ses mängus ikkagi. Venemaa võidukoefitsient on 2.60, Walesil 2.90 ja viigil 3.40.

Kaks meeskonda on omavahel kohtunud üheksal puhul ja vaid korra on Wales peale jäänud, sedagi 1965. aastal. Viimati mängiti 2010. aasta MM-valiksarjas ja venelased said 2:1 ja 3:1 võidud.

Mõlemad meeskonnad skoorivad ja viik – 6.36. Panusta 3 eurot ja teeni 19.08!

Venelased said lõpusekundeil kätte viigi inglaste vastu ja kaotasid avapoolajaga mängu Slovakkiale. Samas näitas Venemaa viimase kohtumise teisel poolajal selgelt oma parimat jalgpalli sel turniiril. Õnnestunud vahetused kaitsvate poolkaitsjate osas ja paranenud söödutäpsus võinuks mängu pöördegi tuua, aga slovakid pidasid vastu.

Kes peataks Gareth Bale'i?

Venemaa keskvälja ajutegevus halvati juba enne turniiri kui Alan Dzagojev vigastada sai, nüüd võib juhtuda, et trauma tõttu jääb otsustavast mängust kõrvale ka Oleg Šatov. Pavel Mamajevi, Denis Glušakovi ja Roman Širokovi hea mängulülitumine peaks peatreener Leonid Slutskit sundima nüüd muutma ka algkoosseisu, mida ta kahe esimese mängu puhul ei teinud.

Wales sai Inglismaalt väga valusa kaotuse, aga meeskonna võitlusvaimu teades see unustatakse ja Venemaa vastu ollakse jälle valmis. Lisaks on meeskonnas vasakujalgne geenius nimega Gareth Bale. Madridi Reali tähe väravalöömise koefitsient esmaspäevaks on 2.33.

Chris Colemani hoolealused on muide EM-i täpseimad lööjad – sooritatud on küll vaid 17 lööki, ent neist 10 lendas väravaraamidesse. Statistikast veel nii palju, et platsil on ka EM-i kolm enim võitlustesse minevat mängijat. Bale, Artjom Dzjuba ja Aaron Ramsey moodustavad kahevõitluste edetabeli esikolmiku!

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid