Võõrustajad alustasid küll 2:1 võiduga Rumeenia üle, aga peatreener Didier Deschampsil on mõtlemisainet küllaga. Tema itaallasest kolleegil Albaania eesotsas ehk Gianni De Biasil veelgi enam. EM-debüüt lõppes albaanlastele 0:2 kaotusega Šveitsi vastu ning punase kaardiga kapten Lorik Canale. Üle kümne aasta Prantsusmaal mänginud keskkaitsja jääb nüüd tähtsast kohtumisest kõrvale.

Albaanial kahest viimasest mängust kirjas võit ja viik

Soosikus pole muidugi küsimustki – Prantsusmaa võidukoefitsient on 1.22, Albaanial 19.00 ja viigilgi 6.55. Ja võibolla on sellised numbrid õigustatudki, nii meeskonna nimekirju kui EM-avamängude tulemusi vaadates, aga siiski... Tiimid mängisid kahe viimase aasta jooksul kaks maavõistlust – Albaania võitis kodus 1:0 ja Rennes'i staadionil tehti 1:1 viik!

Albaanlaste suurim probleem on kindlasti rünnakul. Šveitsi vastu tegi meeskond vaid seitse pealelööki, neist kaks lendasid väravaraamidesse. Vähem lööke oli kirjutamise hetkel kirjas vaid Venemaal ja Põhja-Iirimaal. On vana tõde, et kui raamidesse ei löö, siis väravaid ei saa.

Dimitri Payet skoorib ja Prantsusmaa võidab – 2.67. Panusta 8 eurot ja teeni 21.36!

Prantsusmaa tegutsemine oli närviline ja vigaderohke, ent ehk oli tegu vaid avamängu pingetega. Kindlasti peavad prantslased parandama söödutäpsust, mis Rumeenia vastu oli vaid 73%. Eeskuju võiksid nad võtta Leicester City võtmemängijast N'Golo Kantest, kel sama number oli 88%.

Prantslaste leeris kõnnib vigastusetont

Ainult Dimitri Payet' sära päästis korraldajamaale kolm punkti. Arvestades senist väravatevaesust pole üllatav, et Payet on ainus pallur, kel esmaspäeva hommikuks oli kirjas nii värav kui sööt. Muide kui panustada, et Payet saab 1+1 kirja ka Albaania vastu, siis selleks on koefitsient 6.00.

Prantslaste laagrist tuleb "Les Bleus" toetajatele ka murettekitavaid uudiseid, sest nii Eliaquim Mangala, Blaise Matuidi, Laurent Koscielny kui Paul Pogba on jätnud treeninguid vahele. Viimase kolme puudumine oleks Deschampsile valus löök.

Mainitud albaanlaste rünnakuprobleemi taasilmnemisel võib muidugi vastata "ei" panusele "mõlemad meeskonnad löövad värava", mille koefitsient on 1.42. Prantsusmaa edusse ja väravatesse uskujad võivad ka händikäppe vaadata – vähemalt kolmeväravalise võidu koefitsient oleks 2.60.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid