Neljapäeval algusega 17.30 toimub Pärnu Rabahallis Top Teams Cup esimene veerandfinaalkohtumine.

Top Teams Cup põhiturniiril esimeses alagrupis Harkovi Lokomotiivi järel teise koha saanud hollandlased saavutasid alagrupis neli võitu ning kaks kaotust. Hollandi klubi Apeldoorn Piet Zoomers ridades teevad teiste seas kaasa sellised kuulsused nagu Bas Van De Goor ja Martin Van Der Horst, kes kuulusid Hollandi koondise põhitegijate hulka Atlantas olümpiakulla võitnud meeskonnas.

Hollandi maa koondisse kuulub lisaks eelpoolnimetatud kuulsustele ka Sander Olsthoorn. 2002. aasta Maailmaliiga turniiril mahtus tugevasse hollandi koondisse koguni 4 Apeldoorni mängijat.

Apeldoorn Piet Zoomers tegi Top Teams sarjas kaasa ka 2001/2002 hooajal, kui jäi kokkuvõttes kolmandaks tulnud Poola klubi Czestochowa Galaxia Bank järel alagrupis teiseks ning kaheksa parema hulka ei pääsenud.

ESS Pärnu VK meeskonna sidemängija Avo Keele sõnul loodetavasti viimasel ajal kimbutanud vigastused meeskonda oma parimat näitamast ei sega. “Olen nähtavasti võimeline mängima, kuigi lõpliku vastuse saab siiski anda homme”, kirjeldas Keel enda tervislikku seisundit. Ka esimese tempo ründaja Raimo Pajusalu enesetunne on paranenud ning loodetavasti suudavad mõlemad meeskonna põhitegijad homses mängus anda oma panuse.

Apeldoorn Piet Zoomers meeskonnas on Top Teams Cupil üles antud järgmised mängijad:
Frank DENKERS,
Michel EVERAERT,
Robert HORSTINK,
Joost KOOISTRA,
Wytze KOOISTRA,
Joram MAAN,
Sander OLSTHOORN,
Jeroen RAUWERDINK,
Bas VAN DE GOOR
Mike VAN DE GOOR,
Martin VAN DER HORST
(kõik hollandlased)
Tomislav SMUC (sloveenlane)
Go URANO (jaapanlane)