Noormees ise esikümne kohas midagi erilist ei leidnud, öeldes, et terve päeva oli enesetunne väga hea ja kui nii, siis võib juhtuda kõike. "Üheksanda kohaga võib rahul olla, kuigi maksimalistina tahaks alati paremat. Ei ütleks, et üle ootuste. Saanuks kulla, siis võiks öelda, et üle ootuste," muigas Kalevi Jalgrattakooli kasvandik ja lisas: "Sõidu esimene ring pandi nii valusalt, et tekkisid lausa mahajäämise mõtted. Aga, ei. Jalad olid terve päeva väga head ja sooritus tuli välja suurepärane."

Millise taktikaga juunioride koondis rajale läks? "Mina pidin alguses koos Kristjan Johansoniga aktiivne olema ja äraminekuid kontrollima. Lõpus, grupifiniši korral, pidime Karl Patrick Lauku ja Siim Kiskoneni aitama. Kahju, et Kiskonen kummi purunemise tõttu kiirelt kõrvale jäi, temast oleks palju abi olnud. Ta on samuti väga heas vormis. Aga võtsime lõpuks maksimumi, mis saada oli," arvas Vaga, kes medalimeestest jäi vaid nelja sekundi kaugusele.

Lõpuringide kõige otsustavamaid sündmusi kommenteeris ta nii: "Kõige õigemasse minekusse meist keegi kahjuks sisse ei saanud. Viimase ringi Vanemuise tõusul oli veel jaksu rünnata ja sain peagrupist minema, teise gruppi sisse. Kuna olin seal eestlastest ainsana, siis jäin finišit ootama ning ise aktiivsust üles ei näidanud. Istusin finišis poolakate taha, sest teadsin, et Szymon Sajnok on kiire jalaga. Enda grupist olin lõpuks teine, kahjuks mõned mehed jäid eest kätte saamata."

Kristo Enn Vaga tegi EM-il kaasa ka eraldistardis, kus sai grupisõiduga võrreldes märksa tagasihoidlikuma 56. koha.