Kvalifikatsioonis 23ndat aega näidanud Kristina Šmigun jäi oma veerandfinaalis neljandaks ja poolfinaali ei jõudnud. Šmigunist olid kiiremad Aino Kaisa Saarinen, Marit Björgen ja Anna Karin Strömstedt.

Meeste sprindi esimeses veerandfinaalis pidi Anti Saarepuu leppima neljanda ja Peeter Kümmel viienda kohaga. Poolfinaali jõudsid Björn Lind ja Yuichi Onda, eestlasi edestas ka Fredrik Östberg.

Kolmandas veerandfinaalis ei suutnud Andrus Veerpalu enamat kolmandast kohast, temast olid kiiremad ja jõudsid poolfinaali Thobias Fredriksson ja Mihhail Devjatiarov.

Neljandas veerandfinaalis lõpetas Priit Narusk kolmandana Vassili Rotševi ja Johan Kjölstadi järel.

Meeste sprindis krooniti Otepää MK-l võitjaks rootslane Björn Lind, järgnesid norrakas Tor Arne Hetland ja venelane Vassili Rotšev, neljandaks jäeti Jens Arne Svartedal Norrast.

Naiste sprindi võitis Otepääl rootslanna Lina Andersson, järgnesid sakslanna Manuela Henkel, norralanna Ella Gjömle ja soomlanna Virpi Kuitunen.

Eestlaste lõplikud kohad olid: Andrus Veerpalu 15., Anti Saarepuu 17., Priit Narusk 18., Kristina Šmigun 19. ja Peeter Kümmel 25.