Olümpia kvalifikatsiooniturniiril 11 sekundiga maailma üheteistkümnenda mehe Uaine Fe Tongast alistanud Linde ütles Maalehele antud usutluses, et on olümpial üllatusvõimeline: "Olen oma vastastele Londonis tundmatu suurus, kuna see on minu esimene olümpiavõistlus." Austraalia meistriks tulles ka maailma 16. mehe alistanud Linde on korduvalt tõestanud, et võib Londonis ka kõige tugevamatele vastu hakata.

2004. aastal spordist ja poksist eemaldunud eestlane lõpetas ülikooli ja asus 2009. aastal tööle Lõuna-Austraalia osariigi maksuametis. Praeguseni maskuametis töötav eestlane hakkas töö kõrvalt õhtuti jälle trenni tegema ja tulemused on olnud suurepärased - vahel ka Adelaine`is asuvat Eesti maja külastav Linde on 2012. aasta Okeaania ja Austraalia meister. Lõuna-Austraalia meistriks on ta tulnud üle 91 kiloste kaalukategoorias nii 2002., 2003. kui 2011. aastal.

Kui Austraalias sündinud Linde peaks täna hilisõhtul hiinlase alistama, ootab ka eesti keelt rääkivat meest 6. augustil ees veerandfinaal, kus vastaseks tuleb Suurbritannia või tugeva poksiriigi Kuuba sportlane.