Jalgpallipäeva võitnud Olga on pärit Narvast ja käinud jalgpallitrennis juba 2,5 aastat. EM-i finaalis sooviks ta kõige rohkem staadionile saata Ronaldot. Olgat saadab Pariisi reisil tema ema Maria, kes tuli jalgpallipäevale oma sõbranna soovitusel. “Olen üliõnnelik! Unistasime Pariisi EM-ile minekust väga ja ei suuda uskuda, et see juhtus! Üritus oli tõeliselt tore ja päev lõppes meie jaoks suurepäraselt. See on rõõmupäev tervele meie perele, kodus juba tähistatakse,” rõõmustas ta.

McDonald’s tegevjuhi Vladimir Janevski sõnul on ühe väikese jalgpallisõbra unistuse täitmine puhas rõõm. “McDonald’s on suur jalgpallisõber ja võtame eriti hingega projekte, mis kasvatavad noorte seas jalgpalliarmastust. Staarisaatja programm annab lastele võimaluse kogeda tipptasemel jalgpalli maagiat ja keegi meist ei tea – võib-olla nakatus mõni tänastest osalejatestki jalgpallipisikuga ning tulevikus saadab mõni laps hoopis teda jalgpalli EM-il väljakule,” sõnas Janevski. “Võimalus sammuda tippjalgpalluri käe kõrval aasta kõige olulisemale jalgapllisündmusele on miski, mis jääb tänast võitjat saatma kogu eluks. See tõestab, et kõik on võimalik ja unistada tasub suurelt,” ütles ta.

Jalgpallipäeval osales mitusada 6-10-aastast last, kellel tuli koos vanemaga sooritada erinevaid mängulisi ülesandeid. Päeva võitja selgitati välja loosi teel ja ürituse peahind hõlmab kõik-hinnas reisipaketti Pariisi ühes EM-i priipääsmetega nii lapsele kui teda saatvale vanemale. Jalgpallipäeva aitasid korraldada Eesti Jalgpalli Liit ja Martin Reimi Jalgpallikool.

McDonald’s korraldab staarisaatja programmi alates 2002. aastast ja selle aja jooksul on ligemale 4000 last üle maailma saanud võimaluse kohtuda oma jalgpalli-iidolitega. 2014. aastal võitis “Saada staar staadionile!” programmi toona 6-aastane Lukas Elo, kes esindas Eestit Brasiilias Rio de Janeiros toimunud FIFA MM-i poolfinaalis ja saatis staadionile Argentiina kaitsja Pablo Zabaleta.