Hümni ajal seisis Olga vaid meetri kaugusel Portugali võistkonna lipulaevast Ronaldost. „Ma ei usu ikka veel, et see minuga juhtus! Pabistasin veidi enne mängu, aga staadionil läks kõik hästi ja tunne on võimas,“ ütles Olga pärast platsilt lahkumist.

„Meil on suur heameel, et saime Olgale anda kogemuse, mis jääb talle tõenäoliselt terveks eluks meelde. Kahtlemata muutis see tema suhet jalgpalliga igaveseks ja usume, et Olga kogemus inspireeris ka teisi lapsi jalgpalliga tegelema,“ sõnas McDonald’s Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski.

„Suurte jalgpallisõpradena võtame eriti hingega algatusi, mis kasvatavad noorte seas jalgpalliarmastust. Staarisaatja programm on üks sellistest projektidest, mis annab lastele võimaluse kogeda tipptasemel jalgpalli maagiat. Vaid kahe aasta pärast seisab ees juba jalgpalli MM ning McDonald’s plaanib ka siis taas anda ühele Eesti lapsele võimaluse saata üks jalgpallistaar staadionile,“ kinitas ta.

McDonald’s korraldab staarisaatja programmi alates 2002. aastast ja selle aja jooksul on ligemale 4000 last üle maailma saanud võimaluse kohtuda oma jalgpalli-iidolitega. 2014. aastal võitis “Saada staar staadionile!” programmi toona 6-aastane Lukas Elo, kes esindas Eestit Brasiilias Rio de Janeiros toimunud FIFA MM-i poolfinaalis ja saatis staadionile Argentiina kaitsja Pablo Zabaleta.