Tantsutüdrukute etteasted, pealtpanekuvõistlus, osavusvõistlus „lühikesed vs. pikad”, muusikalised vahepalad Tanel Padarilt ja Genkalt – seda ja palju muudki näeb täna suurhalli katuse all, kus selgub, kas pooleldi lõbusas, pooleldi tõsises põnevuslahingus jäävad peale Alexela Korvpalli Meistriliiga või Läti OlyBeti Liiga tähed.

1.–31. detsembrini said fännid Eesti ja Läti Delfi keskkonnas valida meeskondade algviisikuid, ülejäänud koosseisu panid paika treenerid. Eesti staare hakkavad ohjes hoidma Donaldas Kairys, Kristaps Zeids ja Priit Vene, kes poolajal ei saa oma hoolealustele peapesu teha, vaid astuvad ise võitlustulle keskjooneviske lahingus Läti treenerite Robert Štelmahersi, Jānis Gailītise ja Martins Gulbise vastu.

„Oleks minu teha, läheks Eesti meeskond lätlaste vastu täiega panema. Aga peame treeneritega maha istuma ja arutama. Kindlasti kujuneb sellest ilus spektaakel,” ütles Kalev/Cramo loots Kairys põhimängu kohta.

Õhtut juhivad Sandis Miltovičs, Marko Kiljak ja Kalev Kruus. Kohtunikud on Madis Allik, Aleksei Mohov ja Ivar Kitsing. Delfi TV ja TV6 otseülekanne algab kell 18.25, sõu ise pool tundi varem.