Eesti Suusaliit saab Sotši taliolümpiamängudele saata kaks mäesuusatajat, ühe suusahüppaja, neli kahevõistlejat ja viis murdmaasuusatajat.

EOK täitevkomiteele kinnitamiseks esitatakse järgmised sportlased:

Murdmaasuusatamine: Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Karel Tammjärv, Algo Kärp ja Triin Ojaste.

Kahevõistlus: Kail Piho, Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Karl-August Tiirmaa.

Suusahüpped: Kaarel Nurmsalu

Mäesuusatamine: Warren Cummings Smith ja Triin Tobi

See, kas Eesti saab murdmaasuusatamises lisakohti, selgub lähema paari päeva jooksul. Kõik riigid peavad 22. jaanuariks teatama, mitu kohta nad oma kvoodist täidavad ja vabanenud kohtadele pakub Rahvusvaheline Suusaliit vastavalt pingereale lisakohti.

Suusaliidu peasekretäri Jaak Mae sõnul arutas juhatus ka lisakohtadele kandideerivate suusatajate küsimust, kuid ootejärjekorda suusaliit avalikustada ei soovi. "Nimesid me tänasel päeval ei ütle. Teatame siis, kui on selgunud, kas saame ka lisakohti," ütles Mae Delfile.

Kui Rehemaa, Kümmeli, Tammjärve ja Ojaste koondisse nimetamine oli üsna kindel, siis viienda murdmaasuusataja kinnitamisel eelistas juhatus Kärpi Raido Ränkelile. "See oli treenerite nõukogu tehtud ettepanek, mis oli üsna üksmeelne. Juhatus usaldab sellistes küsimustes ekspertide arvamust. Ja kui vaadata FISi punkte, siis on Kärp Ränkelist eespool. Tegemist oli otsusega, mis lähtus sportlikust printsiibist," kommenteeris Mae.

Juhatus arutas ka Sotši mängudele lähetatava abipersonali teemat, ent konkreetseid nimesid enne võimalike lisakohtade selgumist ei kinnitatud.  Kuna suusaliidul on vähe kohti hooldemeeste saatmiseks, loodetakse Eesti Olümpiakomitee (EOK) ja teiste alaliitudega selles osas koostööd teha. 

"Meil seisavad EOK-ga läbirääkimised ees. Üks võimalus on, et kui üks ala lõpeb, siis tuleb üks inimene abipersonalist tagasi ning saab uus inimene minna. Kohtade arv on piiratud, kuid inimesi on võimalik vahetada," selgitas Mae.