Karate Kuldliiga (Karate Golden League) koosneb neljast etapist — Hollandi, Itaalia, Saksamaa ja Prantsusmaa lahtistest meistrivõistlustest, kirjutab Sportnet.

Eesti koondislastest oli edukaim Dmitri Teplõhh kehakaalus -65 kg, kes jõudis neljandasse ringi, kus oli 2:3 sunnitud tunnistama Alexandre Biamonti (Prantsusmaa) paremust. Kuna ka miinusringis tuli vastu võtta kaotus, tuli leppida 7. kohaga. Samas kehakaalus ei jõudnud Vadim Gri kaugemale esimesest ringist.

Raskeimas kaalus (+80 kg) tegid kaasa Marko Luhamaa ja Tõnis Saag. Luhamaa kaotas teises ringis, Saag võitis kaks esimest kohtumist. Veerandfinaalis tuli aga Tõnisel napp 2:3 kaotus vastu võtta MM-hõbemedalimehelt Aleksandr Guerunovilt (Venemaa), kes omakorda poolfinaalis jäi lisaajal alla valitsevale maailmameistrile Leon Waltersile (Inglismaa).

Absoluutkaalus tegid kaasa nii Saag kui ka Luhamaa. Seekord tuli Saagil piirduda avaringiga. Liialt tugeva kontakti eest anti võit vastasele, inglasele Danielsile. Luhamaa alistas kolm esimest vastast, neljandas ringis ehk veerandfinaalis tuli aga lisaajal seisult 2:2 vastu võtta kaotus türklaselt Okay Arpalt, kes jõudis pronksile. Luhamaa sai 11. koha.

Aprilli algul teevad Eesti koondislased kaasa Kuldliiga teisel etapil Itaalia lahtistel ja seejärel kodustel meistrivõistlustel, et jõuda vormi mai alguses Moskvas toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks.