Kodumeeskonna väravad lõid Ricardo Páez 20ndal, Massimo Margiotta 33ndal ja Giancarlos Maldonado 83ndal minutil.

„Kõlab võib-olla imelikult, aga näen selle mängu juures rohkem positiivset kui negatiivset,“ ütles Eesti koondise peatreener Jelle Goes kohtumist kommenteerides. „Teadsime, et tuleb raske mäng tugeva vastasega. Venetsueelasse jõudmiseks tuli meil teha ligi 20-tunnine reis, -10 kraadine ilm vahetus +30 kraadisega, meie pagas ei jõudnud õigel ajal kohale ning paljud mängijad valmistuvad alles hooajaks ja treenivad kunstmuruväljakul. Aga ma ei taha vabandusi otsida. Kohtumine Venetsueelaga oli väga kasulik eriti arvestades, et mängime järgmisena MM-valiksarjas Slovakkiaga, kes on samuti väga raske vastane. Valisime teadlikult valikmängudeks valmistumisel raske vastase. Meeskonnal polnud taktikaliselt kõik selge ja on hea, et saime selle sõprusmängu kaudu asju läbi arutada.”

“Esimesel poolajal oli meil probleeme Lõuna-Ameerika stiiliga kohanemisega, meie kaitse polnud organiseeritud. Vaheajal kordasime vajaliku üle ja teise poolaja esimesed 30 minutit olidki meie poolt väga head. Meil oli ka häid võimalusi väravani jõudmiseks ja Vjatšeslav Zahovaiko lõigi värava, aga seda paraku ei loetud. Mängu viimastel minutitel lõi välja meie väsimus,“ lisas peatreener.

Koosseisud:
Venetsueela: Rafael Dudamel (46. Gilberto Angelucci), Héctor González, José Manuel Rey, Gabriel Cichero, Jorge Rojas, Leopoldo Jiménez (64. Miguel Mea Vitali), Leonel Vielma (46. Andreé Gonzalez), Gabriel Urdaneta (64. Jonay Hernandez), Ricardo Páez (64. Luis Vallenilla), Rafael Castellín, Massimo Margiotta (69. Giancarlos Maldonado).

Eesti: Artur Kotenko, Teet Allas, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Ragnar Klavan (46. Dmitri Kruglov), Taavi Rähn, Kristen Viikmäe (46. Ingemar Teever), Martin Reim, Indrek Zelinski (46. Vjatšeslav Zahovaiko), Andres Oper, Sergei Terehhov (57. Joel Lindpere).