Jalgpalligeeniuseks 2004 valisid fännid FC Levadia peatreeneri Tarmo Rüütli. Jalgpallihaigla palus liikmetel ka oma valikut põhjendada, toome siin ära Eesti koondise fänni Siim “Juxi” Juksi kommentaari kui ehk sobivaima: “Geenius: Tarmo Rüütli, Tallinna Levadia peatreener. Tõi itaallasest treeneri asemel lõpuks Levadia kastanid taas tulest välja ning viis Levadia UEFA karikasarja teise ringi. Kolmas ring oli nii-nii lähedal… Hoolimata sellest, et Rüütli pole just kõige säravam suhtleja, annab ta omamoodi eeskuju ka sellega, et omandab ülikooliharidust ning kasvatab oma pojast vutimeest.”

Jalgpallijobuks 2004 valisid fännid telekanali TV3. Näitena olgu toodud Jalgpallihaigla liikme Kadri “Kelisk” Teeväli kommentaar: ”TV3. Tõeliselt mõistetamatu, miks ei suudetud jätkata eelnevate hooaegade ülekandeid Meistrite Liiga mängudest. Selle aasta mängude kordusest näitamine keskööl on jätkuvalt häbiplekiks TV3-le.”

Nominendid saavad kunstnik Jüri Roosa taiese, kuhu on kirjutatud nominendi nimi, tekst Eesti Jalgpalligeenius 2004/Eesti Jalgpallijobu 2004, Jalgpallihaigla; keskel on vastavalt üles- ja allapoole suunatud pöial.