Eesti meeskonna viis 1:0 juhtima Maksim Ivanov, kui mängitud oli 2.21. Horvaadid viigistasid, kui mänguaega oli kulunud 11.57. Andrei Makrov viis taas Eesti ette, kui mängitud oli 12.43.

Teise kolmandikaja alul tabas kahel korral järjest horvaatide väravat Eduard Valiullin ning Sergei Tulzakov kasvatas Eesti eduseisu 5:1, kui mängitud oli 23.52. Horvaadid suutsid seejärel vahet vähendada seisuks 2:5, kuid Valiullin tabas kolmandat korda, kui mängitud oli 29.34 ning Eesti juhtis 6:2.

Teine periood lõppes seisuga 6:4 Eesti kasuks. Viimasel kolmandikul viskasid väravaid vaid horvaadid. 40.31 mängitud ja Eesti eduseis kahanes üheväravaliseks 6:5. 43.16 mängitud ning Horvaatia egi viigivärava. Mängu lõpuni skoor enam ei muutunud.

Mõlemad meskonnad teenisid turniiritabelisse esimese punkti. Juhtimas on seitse punkti kogunud Suurbritannia. Kasahstanil on kuus ja Sloveenial viis punkti. Neljas on kahe punktiga Hiina.

Eesti meeskond pole veel väljakukkumisohust e. viimasest kohast pääsenud. Viimases voorus mängitakse laupäeval Sloveeniaga ja viimases voorus on vastamisi ka Horvaatia ja Hiina.