Skoori avas 17. minutil Venemaa mängija Andrei Aršavin, kes pääses umbes 13 meetrilt väravale lööma. Eesti väravavaht Artur Kotenko ei suutnud seda lööki tõrjuda.

Eesti koondis viigistas mängu 63. minutil, kui Dmitri Kruglovi karistuslöögi järel sai palli Sergei Terehhov, kes selle väravasse saatis.

“Publik aitas meil vastu pidada,” ütles päevakangelane Terehhov, kes jõudis oma 75. koondisemängus viienda tabamuseni. “Võimsalt rõkanud tribüünid innustasid ründama ja ennastsalgavalt kaitses rabama ka siis, kui jaks oli juba täiesti otsas. Täismaja ees mängimine tekitas suurepärase tunde.”

Eesti koondise peatreenerina oma säravaimat saavutust tähistanud hollandlane Jelle Goes lisas Postimehele, et publik oli kui 12. mängija. “Suur kompliment meie fännidele — nemad aitasid viigistada,” lausus juhendaja.

Venemaa peatreener Georgi Jartsev ütles, et mäng oli huvitav, aga tulemus teda mõistagi ei rahuldanud. “Saime kahest viimasest mängust neli punkti, ülesanne oli võtta kuus — see jäi täitmata. Niikaua, kuni Venemaa jalgpalliliidul pole uut presidenti, jätkan peatreenerina ega kavatse tagasi astuda.”

Tulemused, Euroopa III valikgrupp::
Eesti 1 — 1 Venemaa
Läti 4 — 0 Luksemburg
Slovakkia 1 — 1 Portugal

Portugalil ja Slovakkial on nüüd kuue mänguga kogutud 14 punkti, Venemaal on 11, Lätil 10 ja Eestil ühe enampeetud kohtumise juures 8 punkti.

Meeskondade koosseisud:
Eesti: Artur Kotenko, Teet Allas, Andrei Stepanov, Enar Jääger, Dmitri Kruglov, Taavi Rähn, Sergei Terehhov (83. Maksim Smirnov), Martin Reim, Kristen Viikmäe (90. Ingemar Teever), Andres Oper, Joel Lindpere (24. Ragnar Klavan).
Venemaa: Igor Akinfejev, Aleksei Berezutski, Vassili Berezutski, Aleksei Smertin, Juri Žirkov (72. Andrei Karjaka), Sergei Ignaševitš, Vladimir Bõstrov, Dmitri Hohlov (63. Denis Kolodin), Andrei Aršavin (67. Dmitri Sõtšev), Dmitri Loskov, Aleksandr Keržakov.