Eesti Spordiselts Kalev ja AS Cell Network sõlmisid koostööleppe, mille kohaselt toetab arvutifirma täies ulatuses Paul Kerese nimelise Ausa Mängu auhinna väljaandmist.

AS Cell Network peadirektor Niilo Saard lausus, et firma juhtkonnal ei tekkinud hetkekski kahtlust, kui spordiselts Kalev vastava ettepaneku tegi.

“Sport on ettevõtlusega väga sarnane,” ütles Saard koostöölepingut allkirjastades. “Mõlemas valdkonnas on vaja konkurentsis püsimiseks ennastunustavalt töötada. Samas on väga tähtsal kohal aus mäng ehk kokkulepetest ja reeglitest kinni pidamine ning konkurentide austamine.”

Paul Kerese nimeline Ausa Mängu auhind koosneb skulptor Tauno Kangro poolt sepistatud Ausa Mängu Mõõgast ja rahalisest preemiast. Eelmisel aastal esmakordselt väljaantud auhinna pälvis publitsist Paavo Kivine, kes on ausa mängu põhimõtteid jälginud oma kõikides kirjutistes.

Statuudi kohaselt võivad auhinnale kandideerida kõik ausa mängu aateid levitavad inimesed, olgu selleks sportlased, spordiametnikud või inimesed väljastpoolt sporti.

Tänavu ootab žürii kõikide spordisõprade arvamusi kuni 15. detsembrini aadressil Pärnu mnt 41, 10119, Tallinn, Eesti Spordiselts Kalev, pressiteenistus või e-aadressil eestikalev@anet.ee.