Veel eelmise nädalavahetuseni Laitses kaasa löömist kaalunud Vaga käis möödunud nädalavahetusel vaatamas Drift Allstars etappi Riias ning naases sealt pead vangutades: nende meeste tase on ulmeline, mul ei ole nende kõrval midagi teha.

"See on ju täielik Euroopa tipptase, mis siin on. Vaatad, kuidas lohistatakse stangega õrnalt betoonseina... Praegu ei ole minust ega mu autost veel neile vastast. Paneme talvel natuke jõudu juurde, teeme kevadel kõvasti trenni ja küll me siis neile konkurentsi pakume," lubas Vaga karjääris sammu edasi astuda järgmisel aastal.

Selleks, et Euroopa meistrivõistluste etapil kaasa teha, oleks Vaga hinnangul vaja läinud ligi tuhandet eurot. "Tuhat või natuke peale, kui tahta korralike rehvidega sõita - neid siin ikka kulub!" ütles ta. Juurde tuleks panna ka hobujõudude osas. "Nendel autodel on pea poole rohkem jõudu kui minu omal. Saaksin siin oma autoga (BMW e30) hakkama, aga jubinaid peaks juurde keerama. Küll me talvel ehitama hakkame."

Eestlastest pääsesid Laitse etapil 32 parema sekka ehk tandemsõitudesse Jarmo Luht, Märt Kuvvas, Harold Valdma, Rait Lember, Jako Pino, Kristjan Salmre, Kristjan Klemets, Eduard Vahemets, Tõnis Kipper, Allan Lätt ja Henri Puhmas.