Skoori avas 9. minutil Indrek Zelinski, 51. minutil lõi teise värava Andres Oper.

Eesti koosseis
Martin Kaalma, Teet Allas, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Erko Saviauk, Martin Reim (74.Aivar Anniste), Marko Kristal, Kert Haavistu, Andres Oper, Indrek Zelinski, Sergei Terehhov(67.Aleksander Saharov).

Eesti koondise peatreeneri Arno Pijpersi sõnul oli see rahvuskoondise üks parimaid mänge tema käe all. “Eriti rahul olen sellega, kui distsiplineeritult meeskond mängis ning mängijad neile pandud ülesandeid täitsid. Sisuliselt ei olnud Saudi Araabial ühtegi reaalset väravavõimalust.

Esile tuleb tõsta tervet meeskonda, kuid eraldi märgiksin Haavistu, Saviaugu, Piiroja, Stepanovi ja Allase väga head mängu. Nad tegid oma tööd hästi ja tegid täpselt seda, mida mänguplaan ette nägi. Lõime kaks ilusat väravat, eriti kaunis oli Andres Operi teine värav, mil ta lõi paremalt äärelt tulnud tsenderduse otse õhust 16-17 meetrilt väravasse. Tulemus on seda hinnatavam, et meie vastu mängis MM-finaalturniirile jõudnud meeskond, kes on siin Itaalias valmistumas selleks jalgpalli suurturniiriks”, ütles Arno Pijpers.