Õige nimega Carlos Bledorn Verri vallandati pärast 2010. aasta MM-i, kus Brasiilia kaotas veerandfinaalis Hollandile. Tema parimateks saavutusteks jäi 2007. aasta Copa America ja 2009. aasta Konföderatsioonide karika võitmine.

Reutersi andmetel on Dunga heades suhetes neljapäeval Brasiilia koondiste tegevdirektoriks määratud Gilmar Rinaldiga - samuti endise mängijaga, kellega koos võitis Dunga 1994. aasta MM-i.

"Ta on nimekirjas esimene ning kõik on talle meelepäraselt kulgemas," ütles üks Reutersi allikas. "Nende vahel leidis Sao Paulos väga oluline kohtumine ning Gilmar on juba detaile lõpule viimas."

Scolari mantlipärija nimetatakse eeldatavasti teisipäevaks. Brasiilia meedia teatel on peakandidaadid sellele ametile Corinthiansi loots Tite ja Sao Paulo peatreener Muricy Ramalho, kuid Reutersi allikad lükkasid need kuuldused ümber.

Dunga viimane töökoht oli Internacionali klubi juures, kus ta veetis ka enamus oma mängijakarjäärist, kuid oktoobris lasti ta sealt pärast nelja järjestikust kaotust ja Brasiilia liiga tabelis keskmike sekka jäämist lahti.

Brasiilia koondise peatreenerina kogus ta 42 võitu, 12 viiki ja 6 kaotust.