Final Fouri kõige väärtuslikumaks mängijaks ehk MVP-ks tunnistati Quantez Robertson. Finaalis jäi tema arvele 15 punkti, kusjuures otsustavaks saanud neljandal veerandajal viskas ta 9 punkti.

"Viisime oma mänguplaani hästi ellu. Teadsime, et Varese võib mingil hetkel spurtida, aga suutsime piisavalt lähedale jääda. Tegime teisel poolajal, eriti neljandal veerandajal kaitses mitu olulist õnnestumist. Ja neljandal veerandil tabasime ka mõned rasked visked," rääkis Robertson.

Võitjate peatreener Gordon Herbert kirjutas eurokarika võiduga oma nime igaveseks klubi ajalukku. Seni rahvusvahelise sarja trofee meeskonnal puudus. "Meie taga on suurepärane organisatsioon ja see võit on peegeldus nende tööle. Nad on aidanud meid siia, kus me praegu oleme," tunnustas endine Toronto Raptorsi abitreener kogu Skylinersi klubi.

Mängu kohta sõnas ta nii: "Esimesed 30 minutit olime raskustes. Kuid me jätkasime mängimist kaitses ja neljandal veerandajal saime asjad jooksma. See meeskond on terve hooaja jooksul näidanud erakordset sitkust. Kohati lausa uskumatut vaimset sitkust. See oli vapustav jõupingutus."