Nädal aega on viimasest mängust möödas. Vahepeal Cramol ühtegi kohtumist pole olnud. Mida võistkond selle nädala jooksul on teinud?

Nädala alguses harjutasime kaks korda päevas: hommikul jõusaalis, õhtul tegelesime korvpalliga. Kolmapäeval, neljapäeval üks trenn päevas. Enne trenni olid võistkonna koosolekud koos videoanalüüsi ja spetsiaalsete taktikaliste pisimuudatustega.

Esimene mäng, nagu te ütlesite, läks enda kehva visketabavuse nahka. Teine oli lisaaja tõttu paras bingo... Mis kolmandas mängus võiks otsustavaks saada?

Kui me tahame VEF-i võita, siis peame neid sundima positsioonirünnakut mängima. See tähendab mängutempo alla löömist. VEF mängib kaitses hästi kokkutõmmatult, mis annab meile võimaluse väljast visata. Kui jõuame õigel ajal sööta ja viskeid hea protsendiga ära visata, on meil üks võimalus lisaks. Usun, et mängu võidab võistkond, kes koost ei lagune.

Olete ehk mõnele konkreetsele mehele rohkem tähelepanu pööranud, keda peaks pidurdama?

Oleme pööranud tähelepanu kahele liikumisele, kust nad korve saavad. Võtnud läbi kaks varianti. Kui üks ei toimi, on meil variant B. Eks see üks põnev play-off seeria mäng tuleb. Palju pole jäänud. 24 tunni pärast on meeskond, kes Final Fouri pääseb, teada (praeguseks juba oluliselt vähem - G.L.). Kahe aasta jooksul oleme VEF-i kaks korda võitnud: korra lisaajal ja teist korda teisel lisaajal (mullu 25. veebruaril Balti liiga põhihooaja mängus - toim.).

Vaata kogu intervjuud videost: