"See oli väga hea võit meile - saame nüüd grupis maksimumpunktidega jätkata. Samas saatsid meid enne mängu erinevad mured. Näiteks oli vigastatud Kenny (seni FIBA Europe Cupis keskmiselt 10,7 punkti visanud Kenneth Hasbrouck - toim.). Lisaks painast kahte meest viirus - oli väga ebaselge, kas Abass [19 punkti visanud Abass Awudu Abass] mängib või isegi kaasa reisib. Seetõttu hindan väga, mis ta täna tegi. Kuigi tal oli nii halb olla, et ta ei saanud trenni teha, mängis ta nüüd 35 minutit," rääkis 50-aastane venelasest peatreener.

"Selle kõige tõttu olin enne mängu väga mures. Aga teinekord less is more. Ütlesin ka meestele, et oli edasi-tagasi mäng. Kaitses olime väikestes raskustes," jätkas Bazarevitš mängujärgsel pressikonverentsil.

Kas tartlased eile Cantu peatreenerit ka millegagi üllatasid? "Väga mitte. [Evaldas] Žabas mängis väga hästi, ilmselt pisut paremini kui tavaliselt. Aga tervikuna mängis Rock tublilt - ka Chaloni vastu tegutseti korralikult. Neil on pikalt olnud sama treener, teavad kuidas koos mängida ja jagasid hästi palli."

Vastaste peatreenerit tabas Tartu Ülikooli spordihoones deja vu tunne

Bazarevitš tunnistas, et Tartu Ülikooli Spordihoonesse naastes tundis ta kerget deja vu'd: "Kaks aastat tagasi oli mul siin Samaara Krasnõje Krõljaga pisut sarnane seis. Siis vaevasid ka tiimi koosseisuprobleemid ja meil oli ainult viis mängijat kaasas. Seega saatis mind teatav deja vu tunne."

Eile vastaste parimana 24 punkti visanud JaJuan Johnson tõdes, et võit tuli raskelt. "See oli väga oluline mäng meie jaoks. Vastased tegid meie elu raskeks. Lõpus saime asjad käima, tegime paar head kaitseliigutust ja see saigi otsustavaks. Samuti tabasime mõned rasked kaugvisked."

2011-2012 hooajal NBA-s Boston Celticsi värve kandnud Johnson tunnistas, et omad järeldused tehti ka nädalavahetusest, kui koduliigas jäädi 66:79 alla Kristjan Kanguri koduklubile Pallacanestro Varesele. "Viimases Itaalia liigas mängus andsime ära 22 ründelauda. Mulle ega tiimile see ei meeldinud ja soovisime teha omad korrektuurid. Meie meeskond tahtis olla agressiivsem ja olla lauas aktiivne. Alguses see ka hästi õnnestus."