Pühapäeval teises ringis Tšehhi poksija alistanud Arro jäi kehakaalus -75 kg väga tasavägise matši järel alla Azizbek Abdugofurovile. Kohtunike hääled 2-1. Arro oli selgelt domineerivam ja agressiivsem kolmandas raundis, kuid usbekk alustas matši paremini ning see tagas võidu.

"Üritasin survet peale panna, et kohtunikelt vähe kergemalt hindeid saada. Plaan oli vastasele võimalikult vähe ruumi anda. Aga ta oli vastulöökide peal päris hea, taganes ja siis ründas. Alguses magasin need rünnakud maha ja sain mõned löögid pihta. Esimese raundi kaotasin kindlasti ja kolmas oli kindlasti minu oma. Teine raund oli väga võrdne, kuid kahjuks kaldus kahe kohtuniku eelis vastasele," kommenteeris Arro pärast matši.

Mullune üliõpilaste maailmameister ja Eesti lipukandja universiaadi avatseremoonial Rain Karlson tegi üle kolme kuu esimese matši. Loosi tahtel jõudis ta kehakaalus -91 kg otse veerandfinaali. Vastas seisis Rustam Tulaganov, kes mõne kuu eest alistas ringis Londoni olümpiapronksi. Vastane oli täna parem ning kõik kolm kohtunikku andsid eelise usbekile.

"Viimati pidasin võistlusmatši aprilli algul Soomes. Euroopa meistrivõistlused jäid mul lihaserebendi tõttu vahele ja nii venis võistluspaus pikale. Õiget ringi tunnetust polnud ja väsisin ära üsna kiirelt. Kolm kuud tagasi oli tunne palju parem. Arvan, et vastane on turniiri üks favoriite, koos Venemaa sportlasega," rääkis Karlson.

Poolraskekaalus võistelnud Ainar Karlson pidi eile tunnistama ukrainlase Oleksandr Gvozdiku paremust ning langes konkurentsist välja.