Hoolimata väga suurtes kogustes tarbitud vägijookidest ei jäänud staadionile minekul, staadionil olekul ja staadionilt tulekul silma ühtegi eriskummalist intsidenti, kui välja arvata olukord toitlustuspunktides.

Kohalike härrasmeeste seas oli nimelt mitmeid veidi nokastanud tüüpe, kes ei suutnud kuidagi aru saada, kust järjekord läheb ning kui see neile lõpuks kohale jõudis, oli neil raskuseid ostmisega. Selle juurde käis slaavilikult iseteadlik nõudlikkus, mis ei lubanud kellelgi teisel olukorda sekkuda.

Sekkuda tahtsid enamjaolt teised samasugused kohalikud, kes olid sattunud esimeste kohalike selja taha ootama, avaldades enda meelepaha. Lahutajateks olid kolmandad kohalikud, kes tundsid muret, et välismaalaste ees ei saa ju ometi nii piinlikuid intsidente juhtuda ja sellega üldiselt olukorrad ka lahenesid. Välismaalased vaatasid ebaleva naeratusega kohalike kemplemist pealt.

Staadionilt lahkumise ajal oli sisuliselt iga kümnekonna meetri järel miilitsapaar ning õhus tiirutas kopter, kuid ilmselt läheb neid tegelasi rohkem vaja homse Inglismaa-Ukraina mängu ajal.